Propostes locals per aquesta Setmana Santa

Última revisió 09-04-2014 14:45
14/04/2014

La Garriga ofereix diverses propostes per gaudir durant aquesta Setmana Santa. El Centre de Visitants té més d'una vintena d'activitats tipificades perquè tant els garriguencs i garriguenques com els visitants puguin disfrutar de natura, patrimoni o gastronomia sense haver-se de moure gaire.

La Garriga es troba situada en un lloc privilegiat, emmarcada per la muntanya de Puiggraciós i els Cingles de Bertí a un costat i pel massís del Montseny a l'altre. Aquest fet situa el municipi com un punt d’inici ideal de diferents rutes de senderisme, excursions de descoberta i circuits de BTT amb dificultats diverses i tots ells ben senyalitzats. Des del centre de visitants o el web www.visitalagarriga.cat podeu obtenir informació sobre, per exemple, el sender pels Tremolencs, el de la Doma o el de Rosanes amb informació i plànol del recorregut.

Una altra de les propostes que s’ofereixen són els itineraris de descoberta patrimonial que us permeten descobrir el poble des d’una vessant històrica i patrimonial. L’oferta és molt variada, des de l’edat mitjana al termalisme, i els podeu fer amb un guia, llogant una tauleta tàctil Guimo o seguint els díptics informatius.

Però la Garriga és més; és un poble ple de patrimoni i de llocs d’interès. Hi podeu trobar espais arqueològics tan importants com la Vil·la romana de can Terrers, un camp d’aviació de la Guerra Civil, i elements arquitectònics tan variats com castells medievals, esglésies i ermites de totes les èpoques i, és clar, torres modernistes de primer nivell. Des del Centre de Visitants també us poden oferir informació sobre aquests espais garriguencs per tal de conèixer i gaudir del passat i present del municipi.

Aquesta Setmana Santa, des del Centre de Visitants s’han organitzat una sèrie de visites guiades especials, per a les quals cal inscripció prèvia al correu info@visitalagarriga.cat o al telèfon 931137031. Dissabte 19 a les 10 h, se’n farà una per l’itinerari Vila Termal i d’Estiueig (Ruta Raspall) i a les 12 h, una altra pel refugi Antiaeri de l’Estació. Per diumenge 20, se’n programa una a les 11que recorrerà la vil·la romana de can Terrers.

Rutes Setmana Santa
Rutes Setmana Santa