Primera taula de treball del projecte Apropa't

Última revisió 15-11-2013 10:33
13/11/2013

El projecte Apropa't va realitzar la primera taula de treball el 7 de novembre passat amb professionals del sector comerç per tal de poder definir amb la seva experiència el perfil professional de venedor/a al detall en comerç de proximitat.

El taller el va dinamitzar l’assessora d’empreses l’Anna Fló i hi van participar els professionals de la Krisbel, Mònica Torres; de Tot l’esport, Consol Enrich; d’ Origo: Jordi Jordà i Priscila Meza; de La Perla, Esther Mateu; de Calçats Guardis, Elvira Morales i Marta Casalí professional en recerca

Durant la sessió es van definir les funcions, les tasques i els coneixements necessaris per desenvolupar amb èxit aquesta tipus de feina. La informació es completarà amb entrevistes a empreses per tal de tenir la visió més completa del perfil. 

Un cop finalitzades, es redactarà un informe sobre el perfil professional idoni que es lliurarà a les empreses. Aquesta eina permetrà orientar a les persones en recerca de feina i a la vegada tenir una borsa de professionals qualificats segons les necessitats de les empreses.

El proper 14 de novembre es realitzarà la segona taula de treball amb professionals del sector sociosanitari.

Sessió apropa't
Sessió apropa't