Presentació de l'oferta didàctica del Centre de Visitants

Última revisió 09-07-2018 14:56
09/07/2018

Responsables de l'empresa Antenquem, que gestiona el Centre de Visitants, han presentat avui, als centres educatius del municipi, quina és l'oferta de tallers i activitats educatives de cara al curs 2018-2019.

Amb l'objectiu que infants i adolescents coneguin, aprenguin i valorin el patrimoni del seu entorn per estimar-lo i conservar-lo, es proposen diverses sortides i tallers al voltant de La Garriga Natural i Rural i La Garriga Cultural. 

Treballar la qualitat de l'aigua a partir de l'observació d'un insecte que viu al riu Congost, conèixer el bosc del Malhivern a través d'un conte i investigar els jaciments romans com ho fa les persones arqueòlogues són algunes de les propostes que oferiran a l'alumnat de la garriga però també de tot Catalunya.

Les activitats vivencials pretenen ajudar a entendre i valorar el patrimoni.  A través d'aquesta proposta educativa heterogènia i provocadora es vol "despertar la curiositat i el treball en equip de l'alumnat, facilitant les eines suficients perquè siguin capaços de crear els seus propis judicis de valor".

Centre de Visitants
Centre de Visitants