Pintures de Francesc Todó a la Garriga

Dimarts, 16 d'octubre de 2018 a les 00:00

El proper diumenge 21 celebrem la doble inauguració de dues exposicions que són una de sola: "La bellesa discreta", de Francesc Todó, a les seus de la Fundació Maurí  i la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella  de la Garriga.

La inauguració serà a les 11h a la Fundació Maurí i seguidament ens desplaçarem a peu fins la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella (a 500 metres).

L'horari d'obertura serà el divendres i dissabte de les 18 a les 20h i diumenge d'11 a les 14h.

L'exposició, que es podrà veure fins el 25 de novembre, comptarà amb dues conferències a càrrec d'Àlex Susanna, escriptor i crític d'art, i Àlex Mitrani, doctor en història de l'art.

Francesc Todó i Garcia (Tortosa, 1922- Les Borges del Camp, 2016) és un referent de l’art català contemporani que en determinats moments va tenir una certa relació amb la Garriga, com podem comprovar en la seva pintura “Plaça del Silenci” (1955). A partir d’aquest quadre ens hem endinsat en l’obra i el món de Todó i hem contactat amb la família, la qual ens ha facilitat la coneixença dels fills del pintor. La base de l’exposició, per tant, es nodreix de les obres que guarda la família, més alguna altra aportació no pas menys important.

Darrera actualització: 16.10.2018 | 08:50