Nova edició del Voluntariat per la llengua

Última revisió 04-10-2019 13:36
09/10/2019

L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua adreçada a aquelles persones que tinguin ganes de practicar el català sense la necessitat de fer exàmens o lluitar per un certificat. És una inicativa per a qui vulgui xerrar, sortir i conèixer gent tot practicant la llengua.

L'objectiu del programa del Voluntariat per la llengua és fer que les persones es trobin i es comuniquin en català, així es creen les parelles lingüístiques per parlar i fer noves amistats.

És una activitat adreçada a catalanoparlants que disposin d'una hora lliure a la setmana per dedicar-la a garriguencs i garriguenques que volen agafar fluïdesa en parlar en català. És per això que es busquen noves i nous voluntaris per formar parelles lingüístiques. A la vegada, tothom qui tingui ganes de parlar i millorar el seu català oral com a aprenent, pot adreçar-se a l'Oficina de Català i informar-se'n.

Des de l'Oficina de Català s'organitzen no només les presentacions de parelles lingüístiques, sinó a més altres activitats culturals perquè els diferents membres del voluntariat lingüístic es trobin i enforteixin vincles.

Les persones interessades poden passar per l'Oficina de Català, al carrer Negociant, 79, trucar al 93 860 59 94 o bé enviar un correu electrònic lagarriga@cpnl.cat.

Voluntariat per la llengua
Voluntariat per la llengua