Nova edició del projecte OIL

Última revisió 19-02-2019 11:11
19/02/2019

L’Ajuntament de la Garriga participa en una nova edició del projecte OIL: ocupació a la indústria local, que té per objectiu formar persones aturades o en actiu en les noves maneres de treballar que sorgiran arrel de l’automatització de processos productius.

En aquesta ocasió, el projecte rep el nom d’OIL: Indústria 4.0, i es dedica a les indústries del metall, l’automoció i la logística.

Així, l’Ajuntament ha signat un conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, conjuntament amb 17 ens participants (administració, agents socials i representants de la patronal Pymec). A més, està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

El projecte s’allargarà durant els anys 2019 i 2020 i el consistori hi derivarà les persones les persones que vulguin participar i les empreses que vulguin col·laborar en el projecte, tant dissenyant la formació, com formant i rebent alumnes en pràctiques, acollint-se a les bonificacions de contractació. En aquest sentit, la formació està subvencionada i la inserció serà bonificada.

Les principals línies de treball del projecte OIL són dona i indústria, la despertada de vocacions industrials en joves per assegurar el relleu generacional i l’acompanyament a l’empresa en el seu desenvolupament 4.0 per millorar la competitivitat.

Les persones interessades poden adreçar-se al Servei Local d’Ocupació (planta -1 de l’Ajuntament).

A més, es realitzarà una sessió informativa del projecte el dimecres dia 27 de febrer a les 10 h a la sala de plens.

Indústria metall
Indústria metall