Neix el projecte Sumant, una iniciativa de foment de l'emprenedoria

Última revisió 21-10-2013 11:52
21/10/2013

Els ajuntaments dela Garriga, Canovelles i les Franqueses engeguen el projecte Sumant, una iniciativa de foment de l’emprenedoria. Es tracta d’un cicle de xerrades gratuïtes adreçades a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci o que volen començar-hi a treballar.

Els serveis de Promoció Econòmica de tots tres municipis s’han posat d’acord per organitzar de manera conjunta i coordinada un calendari d’activitats formatives enfocades a resoldre punts claus per aquelles persones que decideixin emprendre una activitat empresarial, ja sigui com a autònomes o com a empresa.

La primera de les sessions del projecte Sumant es farà els dies 29 i 31 d’octubre a la Garriga amb la xerrada “Treball autònom: informa’t de totes les obligacions i drets que tens”. L’activitat es farà de 9 a12 hores a Can Raspall, i cal confirmar l’assistència trucant al 93 860 52 94 o enviant un correu electrònic a nblancher@ajlagarriga.cat.

La segona sessió arribarà el 12 de novembre amb “Aconseguir finançament en temps de crisi”, que tindrà lloc a l’Ajuntament de les Franqueses de 9 a13 hores. Finalment, el proper 12 de desembre de 9 a14 hores, Canovelles acollirà la xerrada “Com posar preu als meus productes o serveis”, que clourà el cicle.

Més informació al document adjunt.

Programa projecte Sumant
Programa projecte Sumant

Documents adjunts