Nàdia Alsinet i Cesc Molins, millors esportistes

Última revisió 27-01-2020 13:53
27/01/2020

La patinadora Nàdia Alsinet i el jugador de tennis taula Cesc Molins van rebre el títol de millors esportistes  a la Nit de l’Esport 2020, divendres a Can Luna.

En la categoria de millor equip femení, va guanyar l’equip sènior femení de futbol sala de l’AEE Blancafort; i el premi a millor equip masculí va ser per al primer equip d’Hoquei la Garriga. El jurat va reconèixer Tania Montes com a millor entrenadora,  i Jaume Solé com a millor entrenador.

El regidor d’Esports, Jordi Musquera, va voler recordar “tota aquella gent que, de vegades des de l'ombra, fa possible la salut esportiva del poble”.  “Aquest és un reconeixement a totes les persones esportistes: a les que tenen objectius grans i a les que en tenen de més petits, perquè totes, en algun moment, han posat per davant els valors dels esports”, va afirmar el regidor.

A l’acte també es va reconèixer la trajectòria esportiva de Jordi Aspa (Unió Esportiva la Garriga) i Toni Cruz Carrera (Olímpic la Garriga), i la dedicació de Roque Soto (Les Tortugues), Andreu Castaño (Olímpic la Garriga), Marcos Montilla (Handbol la Garriga). D’esportistes que competeixen fora del municipi es va felicitar Jan Rof, Martí Pratginestós, Edgar Canet, Gil Carbonès, Ferran Insa, Héctor Morales, Carla Torrell, Fiona Bernaldo i Guiomar Jiménez.

Finalment, van rebre un reconeixement especial Ricard, Biel López, Aleix Asensio, Roco de Ponte, Jordi Marimon, Carmen Sànchez i Raul del Rosàrio, així com diverses empreses col·laboradores amb clubs i entitats (Grow, Side, Galval Motor, Club B Servei Catara, Iceland Vidres i Aluminis, Obres Tècniques Lloret, Servecantó, Electrodomèstics Juncà, Excavacions Segú i Seit).

Nit de l'Esport a la Garriga
Nit de l'Esport a la Garriga