Mishima presenta Ara i res

Última revisió 23-03-2018 13:19
23/03/2018

Mishima presenta el seu darrer àlbum, Ara i res, aquest dissabte al Teatre dela Garriga-El Patronat dins el Festival Terra de Sons de la Gatzara.

Enregistrat tres anys després i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

Segons els crítics, A Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), van trobar la llengua; a Set tota la vida (2007), la forma; a Ordre i aventura (2010), l'esperit; a L'amor feliç (2012), l'univers, i a L'ànsia que cura (2014), el so. És per això que Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d'atmosferes més llòbregues.

És el gran tot d'Ara i res, editat al seu propi segell, The Rest Is Silence.

Durant el concert, s'organitza un taller gratuït per a nens i nenes de 3 a 12 anys relacionat amb l’espectacle mentre els seus pares i mares gaudeixen del concert. Inscripcions i informació: info@tetrelagarriga.cat fins divendres 23 de març a les 14h.

 

mishima
mishima