Mishima, Pep Tosar i Brodasbros, al Teatre

Última revisió 08-02-2018 11:00
09/02/2018

La nova temporada del Teatre de la Garriga-El Patronat, que va engegar el 3 de febrer passat, comptarà amb Mishima, Pep Tosar i Brodasbros.

Aquest mes de febrer visitarà el Teatre Pep Tosar (dia 17) amb el seu treball sobre Lorca i els BrodasBross (dia 24) que faran una master-class el matí del dia.

La música serà la protagonista dels espectacles del mes de març amb un dels plats forts de la programació com el concert dels Mishima (dia 24). Acompanyaran el concert del Festival Terra de Sons, l’òpera Ilconvito (dia 3), l’espectacle familiar Cordes grillades (dia 4), el concert dels Il Crescendo (dia 10) i el Rèquiem de Cherubini en do menor del Cor Americantus (dia 25).

El teatre local tindrà la seva veu de la mà del grup de teatre de l’Esplai amb Arsènic i puntes de coixí (14 i 15 d’abril) i amb Nats Teatre que presenta Vapors (juliol).

De cara al mes de maig, es programarà l’espectacle familiar Ritmes i rialles del grup Pot Petit (dia 13) i un dels concerts del Festival de Jazz de la Garriga que portarà a la Garriga el trompetista Amèrica Ralph Alessi & this against that.

Tancarà la temporada Pep Plaza que durant la Festa Major portarà al Teatre els seus monòlegs.

Tota la programació es podrà consultar al seu web i en un llibret informatiu, que es trobarà als equipaments municipals.

programacio teatre
programacio teatre