L'ASIC organitza un concurs a Instagram

Última revisió 30-06-2017 12:36
16/03/2017

Del 13 al 25 de març, l'ASIC organitza un concurs a Instagram amb motiu de la Setmana del Comerç.

Sota el títol, Vols guanyar 100€? Doncs, fotografia a l'ASIC! han organitzat un concurs amb la següent normativa: 

1. La temàtica del concurs serà fer la millor fotografia de les botigues i serveis associats a l’ASIC, ja sigui del seu interior o de l’aparador des d’un punt artístic.

2. Segueix-nos a les xarxes socials Instagram i Twitter. 
3. Per identificar la participació al concurs, els participants han d’identificar la seva fotografia amb les etiquetes obligatòries: #totssomcomerç #asiclagarriga i geolocalitzar-les. 
4. Compartir a Instagram i a Twitter anomenant @asiclagarriga.
No és necessari el registre previ a cap aplicació. 
5. Només entraran al concurs les fotografies que compleixin amb la temàtica pròpia del concurs i incloguin les etiquetes obligatòries a la descripció. 
6. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i penjades entre el 13 de març, a partir de les 10 h, i el 25 de març de 2017, fins a les 23.59 h. 
7. No s’accepten fotografies fetes fora d’aquesta data i penjades fora del termini establert a l’apartat anterior. 
8. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs i sempre d’acord amb la temàtica establerta i esmentada. 
9. Entre totes les fotos, en finalitzar l’acció, els membres del jurat decidiran la foto guanyadora, pel seu valor estètic, gràfic i per la fidelitat a la temàtica del concurs. 
10. El dia 29 de març de 2017, ASIC La Garriga es posarà en contacte amb el guanyador/a a través d’Instagram, deixant un comentari a les fotos guanyadores o missatge directe, i/o per les vies al seu abast que consideri oportunes, per informar el guanyador. Si no és possible establir contacte amb els guanyadors en el termini de dos (2) dies, l’Organització queda eximida de qualsevol responsabilitat i pot escollir un altre guanyador.

Els premis

• A la millor fotografia d’establiments i empreses associades a l’ASIC: Un val de 100,00 € per comprar a establiments associats a l’entitat. 
• A la fotografia més original feta en algun dels establiments associats a l’ASIC: Un val de 80,00€ per comprar a establiments associats a l’entitat.

Concurs instagram ASIC
Concurs instagram ASIC