L'alumnat de l'Oficina de Català celebra el Dia de la Poesia

Dimecres, 29 de març de 2017 a les 08:55

L’Oficina de Català de la Garriga va presentar, coincidint amb la celebració del Dia de la Poesia, la 26a edició del Voluntariat per la llengua amb més d’una vintena de parelles.

La meitat de les parelles porten ja més d’una edició treballant per guanyar fluïdesa en parlar català.

L'acte per celebrar el Dia Mundial de la Poesia va començar amb la lectura, per part del regidor de Cultura Albert Benzekry, del poema d'enguany de l'Antònia Vicens, un poema sense cap mena de puntuació ni respecte per les majúscules. 

A continuació l'alumnat va llegir un poema en la seva llengua materna. Així vam poder escoltar el castellà que es parla a Colòmbia, el guaraní, l'àrab, el rus, el polonès, el suahili i el tailandès respectivament. Alhora cada alumne llegia un poema en català que havia escollit del poemari Sentiments i paraules 2009 de la poetessa Conxita Bargalló, la qual també fou convidada a l'acte.

La poetessa Conxita Bargalló, que s'emocionà en veure alumnes que fa menys d'un any que són aquí i s'inicien a llegir els seus poemes, va recitar els seus últims treballs. 

Com a cloenda, la regidora d'Ensenyament, Meritxell Coma, en representació de l'alumnat de l'ACADA (alumnes que treballen per aconseguir el títol de l'ESO a la Garriga) de l'Escola d'Adults de la Garriga va donar un obsequi a cadascun dels rapsodes per agrair la seva lectura de poemes, eren unes capsetes de fusta elaboradores per aquests joves.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 12:04