La votació final del Pressupost Participatiu, entre el 5 i el 25 de novembre

Última revisió 05-11-2018 09:35
05/11/2018

Aquest mes de novembre, el procés del Pressupost Participatiu 2019 arriba a la seva fase final: la votació de les propostes de millora del municipi que finalment es duran a terme l’any vinent. La votació té lloc entre els dies 5 i 25 de novembre.

Tot i que del taller participatiu per triar les finalistes van sortir 13 propostes, finalment, son 12 els projectes a votació, ja que dins el pla tecnològic d’informàtica hi ha la millora de la connectivitat de les instal·lacions municipals i al llarg del més d’octubre s’ha donat prioritat a aquest aspecte i ja s’han iniciat les actuacions necessàries per disposar de wifi en diferents equipaments municipals. Per aquest motiu aquesta actuació no es votarà, ja que es realitzarà a banda dels pressupostos participatius.

Així, les persones majors de 16 anys empadronades a la Garriga poden votar 3 de les 12 propostes. Totes les persones amb dret a vot podran votar només una vegada i ho podran fer electrònicament a través del web https://pressupostparticipatiu.lagarriga.cat, o de manera presencial, dipositant la butlleta de votació als punts habituals (OAC, biblioteca, EME, Casal de la Gent Gran, Casal de Joves, Torre del Fanal, Pavellons de Can Noguera i Can Violí, Escola Municipal de Música i Serveis Socials).

El procés del Pressupost Participatiu va començar en el mes d’abril, en què va ser presentat i es va iniciar la fase de presentació de propostes. En total, se’n van recollir 322.

Pressupost Participatiu
Pressupost Participatiu