La vivència de Rovira i Virgili a 'Els darrers dies de la Catalunya Republicana'

Última revisió 04-04-2018 11:22
04/04/2018

Dins del cicle Foment de la Pau, es programa l’obra que narra el viatge sense retorn a França de l’escriptor i polític Antoni Rovira i Virgili.

El cicle La Garriga pel Foment de la Pau segueix endavant i aquest abril ha programat l’obra de teatre 'Els darrers dies de la Catalunya Republicana'. Es farà el dia 8 d’abril a les 18 h i és gratuït.

L’obra narra el viatge sense retorn fins a França que l’escriptor, historiador i polític Antoni Rovira i Virgili va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals, en el moment culminant de l’ofensiva franquista contra Catalunya.

L’espectacle és un diàleg entre Rovira i Virgili i un violoncel·lista que s’expressa amb el seu instrument, i toca temes que connecten els anys 30 amb l’actualitat: els èxodes, les relacions entre Catalunya i Espanya...

Durant la funció, que s’emmarca en els actes de commemoració del bombardeig de la Garriga, es farà un taller, també gratuït, per als nens i nenes mentre els adults gaudeixen de l’espectacle.

Cicle Foment de la Pau
Cicle Foment de la Pau