La tomba de Tiangbotxé, novetat per Sant Jordi de Josep-Francesc-Delgado

Última revisió 09-04-2014 14:05
17/04/2014

La tomba de Tiangbotxé, de Josep-Francesc-Delgado és una de les novetats de Sant Jordi de l'editorial garriguenca El Roure de Can Roca.

La tomba de Tiangbotxé tanca la tetralogia sobre l’Himàlaia que va començar fa 25 anys amb Si puges al Sagarmatha (premi Joaquim ruyra 1988, 30ena edició 2014 ) i va continuar amb Sota el signe de Durga ( premi nacional de literatura 1993, 2a edició 2014 ) i Nima el xerpa de Namtxe o la recerca d’un norpa errant ( segon premi internacional Europa 1992, 6ena edició 2014 ).

A La tomba de Tiangbotxé el lector trobarà l’explicació dels enigmes que travessen la tetralogia. A més, el lector coneixerà les vides atzaroses de tres persones: l’Heura, arqueòloga a la recerca d’un homo Imaum o homínid de l’Himàlaia, l’Estel, que s’ha quedat a viure a les valls xerpes, i en Josep, que ha tornat per esbrinar si la seva germana és viva.

Una altra de les novetats de El roure de Can Roca és En Quim i el grill, de Pere Martí.  El llibre explica una història sobre el respecte a tots els éssers de la natura i també sobre els valors que ens poden transmetre els més grans de la família. 

 Pel que fa a l'editorial Malhivern, promocionaran durant aquest Sant Jordi el llibre de Josep Guia, L'independentisme complet i Un rèquiem pel catanyol

 

Portada del llibre la tomba de Tiangbotxé
Portada del llibre la tomba de Tiangbotxé