La Garriga serà seu del torneig International Golden Cup

Última revisió 26-11-2013 14:09
25/11/2013

La Garriga serà una de les seus del torneig de futbol base International Golden Cup que es disputarà els propers  6, 7 i 8 de desembre. A més de l'Olímpic, hi participaran més de 50 clubs entre els quals destaquen el Barça, la Roma, l'At. de Madrid i l'At Tetuan.

Aquest torneig, que també es disputarà a les Franqueses, comptarà amb tres categories: prebenjamí, benjamí i aleví, disputades en format de futbol 7.

També han confirmat la seva participació el Vila-real i Rayo Vallecano, els clubs italians del Cineccità Bettini i el Futbol Clube, el marroquí Association Hilal Sportif Ksar el Kbir i equips històrics del futbol català com la UE Sant Andreu, Damm, UE Cornellà, FE Gramanet o CE Europa .

La International Golden Cup 2013 seguirà un sistema amb modalitat Eurocopa, jugant de manera simultània en tres camps de futbol diferent, i on cada seu acollirà una categoria: Corró d'Amunt (Pre-benjamí), la Garriga (benjamí) i les Franqueses ( aleví), sent les Franqueses el municipi que acollirà la disputa de les respectives finals durant el matí-migdia del diumenge 8 de desembre.

Els organitzadors destaquen el caràcter formatiu del torneig, una competició que posa en alça els valors de l'esport: l'esforç, la solidaritat, el respecte i la tolerència.

Logo del torneig golden cup
Logo del torneig golden cup