La Garriga a la fira Guia't

Última revisió 05-03-2014 15:21
05/03/2014

L’Escola Municipal d’Art i Disseny i l’Escola Municipal d’Educació de la Garriga tindran estands a la cinquena edició de la Fira Guia’t que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de març a la nau Dents de Serra de Roca Umbert de Granollers.

La Fira Guia't d’informació i assessorament en la formació professional i el món laboral, està organitzada pel Consell Comarcal i la Xarxa Transició Escola Treball de la què forma part l’Ajuntament de la Garriga, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’un espai dedicat a orientar als joves de la comarca i assessorar-los sobre els possibles itineraris formatius postobligatoris: formació ocupacional i continua, cicles de formació professional i PQPI's entre d'altres, i s’adreça principalment a alumnes de 4t d'ESO i de batxillerat.

A la Fira Guia’t es mostrarà tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s’ofereixen a la comarca del Vallès Oriental, entre ells els
cicles formatius de grau mig i superior de les branques de disseny i fusta que s’imparteixen a l’EMAD i el PQPI d’auxiliar de treballs en fusta realitzat a l’EME.

fira guia't
fira guia't