La Fira Guia't se celebra en format virtual

Última revisió 19-05-2020 09:21
19/05/2020

La Fira Guia’t, l'espai d’orientació acadèmica on es mostra la formació professionalitzadora de la comarca , se celebrarà de manera virtual d'avui i fins dijous 

S’ha habilitat el web on es podran visitar els 76 centres de la comarca que ofereixen estudis postobligatoris (com l'EMAD i l'Institut Vil·la Romana), totes les opcions formatives  per a persones a partir de 16 anys, així com petites càpsules on deu joves de la comarca expliquen les seves experiències.

També s'han programat xerrades d'orientació acadèmica en línia per als joves i xerrades virtuals per a joves, famílies i professionals, per les quals cal inscripció.

La Fira Guia’t, que s'adreça, sobretot, a estudiants de 4t d’ESO i les persones que no tenen clar quin itinerari formatiu seguiran un cop superada l’ESO, va rebre, l’any passat, la visita de 1.600 joves.

La  Fira Guia’t, que es du a terme des de l’any 2010, és fruit del treball que es fa des de la Xarxa de Transició Escola Treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals; està coorganitzada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut. 

Més informació al següent enllaç

Fira
Fira