Judit Neddermann presenta el seu darrer disc

Última revisió 26-03-2019 15:29
26/03/2019

Amb la sinceritat i sensibilitat amb la que és coneguda, Judit Neddermann, es va posar el públic a la butxaca des de l’inici del seu concert al Teatre El Patronat el dissabte al vespre. Emmarcat en l’edició del Terra de Sons de la Garriga, el concert de la cantautora maresmenca es va allargar durant una hora i mitja sota el gaudi d’un públic molt participatiu.

Nascuda a Vilassar de Mar, Neddermann, es troba en un moment dolç de la seva carrera, amb la gira del seu tercer disc “Nua” (Satélite K, 2018), un àlbum que recull a través de dotze temes en català, castellà i inclús portuguès, tot d’històries, sentiments i reflexions al voltant de l’amor, la pèrdua o les injustícies.

Durant el concert, en més d’una ocasió, la cantant va recalcar la seva emoció per tornar a la Garriga. “Aquest és un dels pobles que van apostar per mi des dels inicis i ara, temps després, segueixen creient en mi. És emotiu  tornar aquí, han confiat en mi sempre, i la clara demostració és que hi he vingut a tocar els meus tres treballs discogràfics”.

“No volem més cops”, va ser la cançó que es va emportar més aplaudiments i va deixar el públic d’empeus, un tema reivindicatiu i crític amb la repressió policial, explicava, en casos com el de l’Ester Quintana i el de les càrregues de l’1 d’Octubre: “Aquest tema també és per reclamar la llibertat dels presos polítics, és una vergonya el que està passant”.

tres tombs la garriga
tres tombs la garriga