Ja es poden consultar les propostes acceptades del procés de Pressupost Participatiu 2019

Última revisió 08-08-2018 12:20
17/08/2018

Les propostes rebudes per incloure al pressupost participatiu 2019 ja es poden consultar al web pressupostparticipatiu.lagarriga.cat.

 

Les 322 propostes rebudes s'han distribuït en aquestes 3 grans categories:

  • Propostes vàlides rebudes: són aquelles que compleixen amb totes les normes i requisits del procés. Aquestes són les propostes que es prioritzaran al taller TOP10! del dissabte dia 22 de setembre a les 10:00h a la Torre del Fanal amb la finalitat d’escollir els 10 projectes que passaran a la fase final de votació.

    Consulta les propostes vàlides rebudes

  • Propostes descartades: les propostes que s’engloben dins d’aquesta categoria no han passat el triatge perquè no s’ajusten a les normes del procés (a cada proposta s’explica el motiu).

    Consulta les propostes descartades

  • Propostes ja previstes: les propostes que s’engloben dins d’aquesta categoria no cal que es votin mitjançant els pressupostos participatius perquè ja existeix una previsió de dur-les a terme. És a dir, l’ajuntament ja les tenia pressupostades, ja hi estava actuant, les està estudiant o hi actuarà perquè ja ho tenia previst.

    Consulta les propostes ja previstes

El dissabte dia 22 de setembre a les 10 h a la Torre del Fanal es durà a terme el taller participatiu Top 10! per decidir els 10 projectes que passaran a la fase de votació final del Pressupost Participatiu 2019 de la Garriga. 

El taller vol ser una oportunitat per treballar pel poble en un ambient distès i per conèixer gent nova, per això s’ha organitzat també un esmorzar. Les inscripcions es poden fer a través del correu participacio@ajlagarriga.cat.

taller participatiu
taller participatiu