Homenatge a Gil Carbonés i Baldich

Dimecres, 10 de febrer de 2016 a les 11:29

L'Ajuntament de la Garriga va homenatjar a Gil Carbonés i Baldich, proclamat recentment millor jugador del món del 2015 per la Federació Internacional de Horseball en un acte a la sala noble de Can Raspall el passat 9 de febrer.

El genet garriguenc es va proclamar el 2015 amb el seu equip, el Club d'Equitació Esportiva Cardedeu, campió d'Europa de Clubs de Horseball per segon any consecutiu i per quarta vegada en la seva trajectòria esportiva. A més, va ser el màxim golejador i guanyador del títol al millor binomi amb el seu cavall.

Durant l'acte, el regidor d'Esports, Joan Esteban, va destacar el mèrit que suposa ser considerat el millor del món i el suport del consistori a tots els esportistes "siguin de la disciplina que siguin". Esteban va agraïr que Gil Carbonés portés el nom de la Garriga per tot Europa.

Al seu torn, l'alcaldessa Meritxell Budó, va destacar l'exemple de lluita i superació de l'esportista garriguenc "que amb el seus valors de constància, treball i valentia ha demostrat que a més de bon esportista és una gran persona".

Carbonés va agrair el reconeixement i va prometre seguir treballant amb la mateixa determinació com fins ara.

Darrera actualització: 10.02.2016 | 11:45