Èxit de la Festa dels Súperlectors i Súperlectores

Última revisió 18-12-2017 13:18
19/12/2017

Divendres a la tarda, el Teatre el Patronat de la Garriga va acollir la primera festa dels súperlectors i súperlectores, una iniciativa organitzada per la Biblioteca Núria Albó.

Al llarg de dos mesos, els  nens i nenes havien de llegir un total de sis llibres cadascun (de la seva categoria o superior), fer-ne una ressenya i explicar-los a les bibliotecàries. D'aquesta manera podien optar a ser nombrats com a súperlectors i súperlectores i accedir a guanyar el concurs en què es sortejaven packs amb entrades pel teatre, el cinema i d'altres activitats culturals.

Es calcula que entre tots els 144 infants que han participat han llegit uns 500 llibres, i 39 nens i nenes han estat escollits com a súperlectors i súperlectores. Hi havia tres categories: la blava (de sis a vuit anys), la vermella (de vuit a deu) i la verda (de deu a dotze). A la verda ningú ha aconseguit ser nombrat súperlector perquè era difícil aconseguir llegir sis llibres (els propis d'aquesta categoria són llargs).

Pep Callau, de pallasso, el seu pianista, i dos personatges infantils característics de la xarxa de Biblioteques (el Gènius i la Valentina) es van encarregar d'animar l'acte. La festa va acabar amb una xocolatada per als infants i les famílies. 

festa superlectors
festa superlectors