El Far celebra el seu 10è aniversari

Última revisió 12-11-2019 11:30
12/11/2019

El passat 9 de novembre l’associació El Far va celebrar el seu 10è aniversari, en un emotiu acte on hi van assistir una setantena de persones. Durant la trobada, que es va fer al restaurant la Garrafa, es va fer un recorregut per la tasca feta des de l'associació.

També es va aprofitar per veure un vídeo dels millors moments viscuts i es va donar un espai per a reconèixer la feina de persones voluntàries i col·laboradores al llarg de tots aquests anys.

Des d’El Far, es va agrair la complicitat dels diferents governs municipals per "facilitar espais per dur a terme els objectius de l'entitat, com són la recuperació de les persones amb problemes de salut mental i el suport a les seves famílies".

L’Associació El Far ha esdevingut un espai de trobada per a persones sensibilitzades en salut mental. Per això, es divideix en comissions per tal d’optimitzar el treball i, a la vegada, aquestes comissions són obertes a qualsevol persona que vulgui participar-hi, tant familiars com gent sensibilitzada. 

Dinar d'aniversari del Far
Dinar d'aniversari del Far