El Corpus torna a omplir de color la Garriga

Última revisió 01-06-2018 09:44
01/06/2018

Corpus, una de les festivitats més emblemàtiques de la Garriga, arriba enguany el dia 3 de juny, amb una jornada que comptarà amb les catifes de flors com a element protagonista.

Un total de 30 catifes, que s’aniran confeccionant al llarg del matí, ompliran de color i aromes els carrers del centre del municipi. S’utilitzaran unes 250.000 flors, bàsicament clavells.

Tres catifes rodones, a més, engalanaran la façana de l’Ajuntament, les escales i la plaça de l’església. També hi haurà un mural floral al barri de Dalt, la font de l’Ou com balla (que enguany celebra el seu desè aniversari) al carrer de Samalús i quatre altars: al carrer de la Doma (a l’Asil Hospital), a les places de Santa Isabel i de les Oliveres i al carrer Calàbria del barri de Sant Ramon.

Com a catifa convidada, tindrem la que elaboraran els representants de la localitat maltesa de Gharb, coneguda per la seva Infiorata, festivitat en què també es fan catifes de flors.

A banda de les catifes, diumenge dia 3 de juny es viurà una jornada plena d’actes tradicionals com la cercavila, les sardanes, la repicada de campanes, l’Ofici, Processó i Benedicció solemnes i la Clavellada. A més, hi haurà portes obertes al Refugi Antiaeri de l’estació, Can Raspall, el jardí de la Casa Barbey, la Fundació Maurí, a la Torre Edelweiss, la Doma, Santa Maria del Camí i la Vil·la Romana de Can Terrers.

Enllaços

Et pot interessar