El Circuit de Lied del Montseny arriba a la Garriga

Última revisió 12-11-2018 13:20
13/11/2018

El VIII Circuit de Lied del Montseny “En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny” arriba aquest 17 de novembre a la Garriga amb el concert “Del cel, de l’arpa” .

La proposta musical, que es farà a la Doma a partir de les 18 h, està interpretada per una de les arpistes més importants del país, l’Esther Pinyol, i la veu fresca i desenfadada de Marta Casals, soprano, amb un repertori que inclou peces d’Enric Morera, Enric Granados o Reynaldo Hahn.

El VIII Circuit de Lied del Montseny “En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny”, és una la iniciativa programàtica amb concerts temàtics dissenyats per difondre el patrimoni musical, natural i artístic de Catalunya i per commemorar el 40 aniversari del Montseny com a Reserva de la Biosfera.

Està organitzat per l’Associació d’Amics de La Fàbrica de Lied amb el suport dels nou ajuntaments participants en la iniciativa, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a més a més de Laboratoris Feltor i la direcció del Parc Natural del Montseny.

concert circuit lied montseny
concert circuit lied montseny