El Casal de Joves ha començat el nou curs

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 09:00

El Casal de Joves de la Garriga ja té a punt els nous cursos per aquest trimestre. Una oferta formativa que va presentar el 5 d'octubre passat durant la seva Festa Major

La Festa va començar a les 17 h amb una masterclass i exhibició de Break amb Shadow Move i la música del DJ BeatDowns. Durant tota la tarda el jovent va poder tastar els còcktels sense alcohol i participar de la pintada d'un mural al carrer.

El Casal ha programat els cursos de Pre-monitors i pre-monitores i d’Atenció al públic en botigues. El primer tindrà lloc els dilluns de 18 a 20 h, amb la previsió que comenci el 22 d’octubre. El d’Atenció al públic començarà el 18 d’octubre i es farà els dijous de 18.30 a 20 h. Les inscripcions es poden fer a l'OAC o via web.

També s’han programat tallers de break dance, rima i rap, producció i gravació de cançons, producció de bases, DJ (que permetrà entrar al grup BeatDowns i organitzar esdeveniments on punxar amb el DJ garriguenc Ferran Margalef) i improvisació teatral, tots amb inici al mes d’octubre (consultar agenda).

Darrera actualització: 11.10.2018 | 14:07