La poesia centra la programació de la Biblioteca

Última revisió 07-04-2016 12:50
15/03/2016

La Biblioteca ha programat diverses activitats aquesta setmana per celebrar el Dia de la Poesia (21 de març).

Una de les novetats és la primera edició del Poetijoc, adreçat a nenes i nenes entre 7 i 12 anys, a través del qual poden acostar-se a la poesia amb una sèrie de preguntes divertides. Els interessats tenen temps per participar fins el dia 15.

Els textos de"Perennia" que tenen dos mil anys de vida i tantmateix són d'una llumnosa actualitat seran protagonistes de la presentació del llibre de Mònica Vinaixa. Segons l'autora "cadascú els pot llegir i completar d’acord amb la seva experiència de vida o segons el seu bagatge lector, i que mostren les realitats diverses de la mort a Roma, des de l’assumpció resignada del fet inevitable fins a la imperiosa necessitat d’establir l’imaginari del més enllà". L'autora estarà acompanyada de Núria Gómez Llauger, doctora en filologia clàssica i traductora i de l'editora Matilde Martínez.

Una altra activitat programada és l'espectacle del dijous 17 amb segell local, de km.0, concebut i dissenyat a la Garriga mateix. El músic garriguenc Jofre Dodero ha musicat els poemes de l'actor Mateu Boldú.