Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'ASIC per a la il·luminació de Nadal

Última revisió 02-12-2014 12:28
02/12/2014

L’Ajuntament de la Garriga i l’Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC) han signat, aquest matí, un conveni de col·laboració per a la implementació de la il·luminació de Nadal als carrers comercials del municipi. Gràcies a aquesta col·laboració, aquest any els llums de Nadal seran més moderns i més sostenibles, ja que funcionen amb tecnologia LED.

Els llums s’encendran dissabte 6 de desembre amb la ja tradicional Festa dela Llum, que marca l’inici de la campanya de Nadal i que dissabte passat es va haver d’ajornar a causa del mal temps. La festa començarà a les 17.30 h i inclourà una xocolatada, el taller de “Disfressa la llanterna” i un espectacle infantil.

Dins les activitats nadalenques per dinamitzar el comerç cal destacar una vegada més el Parc de Jocs, que tindrà lloc entre els dies 15 i 24 de desembre i els diferents tallers de tions i de fanalets. També el mercat del dissabte estarà de festa. Al llarg de tot el matí del dia 20 es repartiran els tiquets per participar en el sorteig d’un lot de productes.

Una altra de les novetats d’aquest any és el Parc Motoelèctric infantil, a càrrec de Marc Guasch que es farà de 17 h a 19 h a la plaça Dr Vich el dia 14 i a la plaça Can Dachs, els 29 i 30 de desembre.

conveni asic
conveni asic