Conèixer la Garriga durant l'estiu

Última revisió 12-08-2014 13:01
08/08/2014

El Centre de Visitants ofereix la possibilitat de conèixer la Garriga des d’un punt de vista diferent durant l’estiu amb una vintena de propostes tipificades sobre natura i patrimoni.

Encara que no tots els garriguencs i garriguenques són conscients, la Garriga es troba situada en un lloc privilegiat, emmarcada per la muntanya de Puiggraciós i els Cingles de Bertí, a un costat, i pel massís del Montseny a l'altre. Aquest fet situa el municipi com un punt d’inici ideal de diferents rutes de senderisme, excursions de descoberta i circuits de BTT amb dificultats diverses i tots ells ben senyalitzats. Des del centre de visitants o el web podeu obtenir informació sobre, per exemple, el sender pels Tremolencs, el de la Doma o el de Rosanes amb informació i plànol del recorregut.

A més, la Garriga és un poble ple de patrimoni i de llocs d’interès, que es pot redescobrir durant les vacances. S’hi poden trobar espais arqueològics tan importants com la Vil·la romana de can Terrers, un camp d’aviació de la Guerra Civil, i elements arquitectònics tan variats com castells medievals, esglésies i ermites de totes les èpoques i, és clar, torres modernistes de primer nivell. Des del Centre de Visitants també ofereixen informació sobre aquests espais garriguencs per tal de conèixer i gaudir del passat i present del municipi.
La visita com a turistes locals, pot acabar comprant al variat comerç de la Garriga i menjant a un de la setantena d’establiments del municipi.

La Garriga
La Garriga