Concerts de Tots Sants a la Garriga

Última revisió 05-11-2014 12:12
30/10/2014

Novembre comença ple de bona música a diferents escenaris de la Garriga

El primer serà aquest dissabte dia 1: la Societat Coral L'Aliança amb la col·laboració de l’Orquestra de cambra de l’Escola de Música oferiran el Concert de Tots Sants, a les 12.30h a l'Església de La Doma. Aquest concert es fa coincidir amb el primer dia de la visita guiada a aquest conjunt medieval que fa, a partir de novembre, el Centre de Visitants. L'entrada és lliure.

El segon concert tindrà lloc l'endemà, dia 2: el trio format per Antoni Guinjoan (violí), Maria Rosa Llorens (piano) i Montserrat Sitjà (violoncel) oferirà obres que abarquen un ampli ventall estil.lístic i cronològic, des de Mozart fins a Lennon passant per Bernstein, Serrat, Anka, Gardel, Alen, Serrat i Kroll. Serà a l'Auditori de l’Escola de Música a les 18.30h.

El mateix cap de setmana 1 i 2, més el 3 de novembre serà el torn de La Traviata de Verdi, a càrrec de l'Òpera de París, al Cinema Alhambra. L'entrada costa 8€.

I el cap de setmana següent també hi haurà concert. Serà el dia 8 a les 20h, al teatre El Patronat de La Garriga. En aquest ocasió, el Cor de Cambra de Granollers oferirà un clàssic entre els clàssics: el Rèquiem de Brahms
El preu de l'entrada és de 10€, 8€ pels alumnes de l’Escola de Música.

Totes les entrades es poden comprar dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 14h i dilluns i dijous també de 16.30a 19h a l’OAC de l’Ajuntament i una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. També on line a través de www.ticketea.com

Novembre arriba ple de bona música a diferents escenaris de la Garriga
Novembre arriba ple de bona música a diferents escenaris de la Garriga

Enllaços