Concert coral del grups d'Alemanya, Polònia i França.

Última revisió 09-07-2018 14:17
10/07/2018

En el marc del XLII Congrés Internacional de Pueri Cantores, actuaran a l’Església de Sant Esteve, a més de l'Escolania Parroquial,  tres cors convidats provinents d’Alemanya, Polònia i França.

Serà el dia 12 de juliol al vespre i els cors que vindran serán el Singschule Koblenz, el Chór Ch?opiecy Bazylikii Matki Boskiej Bolesnej w Limanowej i el Choeur de Garçons de Mulhouse.

El concert s’organitza gràcies a què l’Escolania forma part de la Federació Catalana de Pueri Cantores i a la participació d’alguns dels seus membres en el Comitè Organitzador del Congrés.

El XLII Congrés Internacional de Pueri Cantores tindrà lloc entre els dies 11 i 15 de juliol a Barcelona. Es tracta de la principal activitat de la Federació Internacional de Pueri Cantores, una entitat que aplega més de 40.000 cantaires d’edats compreses entre 7 i 25 anys, de més de 38 països dels 5 continents.

El Congrés Internacional té lloc aproximadament cada dos anys. Al llarg dels dies que dura, els i les cantaires aprenen nous repertoris comuns per a les diferents activitats plenàries i sobretot, gràcies als concerts compartits (entre dos o tres cors de diferents països), es produeix un interessant efecte de flux de repertori entre corals i directors i els pobles i ciutats que els acullen.

Aquest any, a la Federació Catalana, se li ha encarregat la seva organització. Aplegarà 3.800 cantaires de tot el món.

Pueri Cantores
Pueri Cantores