Concentració en defensa de la democràcia

Última revisió 20-09-2017 15:31
20/09/2017

Davant els fets esdevinguts aquest matí al nostre país, des de l'Ajuntament de la Garriga us convoquem a la concentració, que es farà avui a les 20 h davant el consistori, per defensar la democràcia, les nostres institucions i el dret a votar.

Durant la concentració es llegirà el manifest consensuat per l'ACM i l'AMI en el que s'afirma que davant el fet que "el govern de l’estat espanyol, sense cap empara legal, ha suspès de facto l’autonomia de Catalunya, amb l’únic objectiu d’intentar aturar el referèndum convocat pel proper 1 d’octubre,  (...) els veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats condemnem i rebutgem l’actitud del govern espanyol i diem ben alt que no deixarem de reivindicar les urnes i el nostre dret a decidir lliurement el nostre futur polític. Que sortirem al carrer per deixar clar que no ens arronsarem, i que la Unió Europea i la comunitat internacional no poden mirar cap a una altra banda, i a ells els interpel·lem".

L'alcaldessa de la Garriga, en el seu compte de twitter, demana a la població "Resistència sí. Però pacíficament. Volen provocar i no hem de caure en provocacions. Fem-ho com sabem. Tenim el somni a tocar #votarem".

 

ajuntament la garriga
ajuntament la garriga