Comença la campanya de vacunació de la grip

Última revisió 07-11-2019 11:16
15/11/2019

El Departament de Salut ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip d’aquest any 2019/20, que té l’objectiu de prevenir-la i evitar les complicacions i la mortalitat associades a aquesta malaltia.

Aquest any l’Agència de Salut Pública de Catalunya vol millorar la cobertura de vacunació, especialment en persones més grans de 60 anys i en aquelles que presenten problemes de salut crònics i condicions de risc. Al mateix temps també vol augmentar el nombre de vacunacions entre les dones embarassades en qualsevol moment de la gestació.

No obstant això, la campanya de vacunació continua estant adreçada també a tota aquella població que pugui esdevenir vector de transmissió. Entre d’altres, es recomana que es vacunin contra la grip persones en contacte amb població de risc (familiars, cuidadors,...); persones internades en residències de gent gran o centres sociosanitaris; professionals com policies, bombers, personal de protecció civil o les que treballen en emergències o en institucions penitenciàries.

Les persones a les quals els està indicada la vacuna poden rebre-la gratuïtament al seu CAP de referència.

Campanya de grip
Campanya de grip