Cicle de xerrades i tallers de suport a emprenedors i aturats

Última revisió 12-05-2014 09:14
09/05/2014

El “Servei d’Emprenedoria” i l’”Emprèn Jove” de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament iniciaran durant el proper mes de maig un programació d’activitats de suport a les persones que vulguin portar a terme el seu projecte empresarial. La presentació d’aquesta proposta es farà coincidint amb la primera activitat que es realitzarà el dimecres 14 de maig de 9 a 14 h a Can Raspall.

Serà una xerrada a càrrec de l’experta Maria Batet, que sota el títol , “Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees”, vol donar directrius a aquelles persones aturades que vulguin engegar el seu projecte, encara que no el tinguin ben definit.

El programa constarà de dues tipologies d’activitats: unes de sensibilització, de format mensual, i unes altres de formació amb un format més intensiu. Aquestes activitats també són adients per a persones amb un negoci ja funcionant. La proposta municipal també servirà per posar en contacte a persones emprenedores per tal que puguin establir possibles col•laboracions entre elles o intercanviar experiències.

A més de la xerrada del 14 de maig, durant aquest proper trimestre es farà unes jornades el 10 i 12 de juny sobre “ “Emprenedors +40 anys: per què és un bon moment? i unes altres el 8 i 10 de juliol sobre “Les claus per convertir una idea en negoci”. Ja estan programades de cara al setembre una sessió sobre creativitat i una a l’octubre sobre model de negoci

Paral•lelament a aquestes sessions, des de l’Ajuntament també s’estan portant a terme les Píndoles formatives 2.0. sobre xarxes socials vinculades a la l’emprenedoria.