Celebració del Dia Internacional de la Dansa

Última revisió 08-05-2014 14:44
07/05/2014

La Garriga celebrarà el Dia Internacional de la Dansa el proper 11 de maig amb un espectacle itinerant on hi participaran les diferents escoles de ball del municipi.

Es començarà a les 10.30 h, a la plaça de l’Església amb els grups de les escoles Pinetons, Tagamanent, Giroi, Puiggraciós, Casino i Dofins. Posteriorment actuaran, ja a la plaça Dr Vich (12 h) els membres dels Impresentables Hoppers- Ball a la Carta. A l’Auditori, a les 12.30 h, serà el torn de l’ escola Interdansa, escola Disset i l’escola de dansa i percussió Tukupracum. Un cop acabades les actuacions se sortirà a la plaça del Silenci (13 h) on ballaran els membres de Passaltpas.

Els participants i el públic aniran cap a la placeta de Sant Isabel en cercavila. Allà es farà una exhibició Breakers i hip hop amb els grups del Casal de Joves.

Les actuacions tornaran a la plaça Can Dachs on hi participaran, primer, Interdansa, Disset, Tukupracum, Ball a la carta i, posteriorment, es farà una coreografia col.lectiva.

El Dia Internacional de la Dansa se celebra mundialment al voltant del dia 29 d'abril per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre considerat el pare del ballet modern.

Cartell Dia de la Dansa 2014
Cartell Dia de la Dansa 2014