Catifa solidària

Última revisió 21-05-2020 12:41
21/05/2020

L’Associació Cultural Corpus La Garriga ha participat del projecte Moment per la Solidaritat amb una catifa de flors confinada.

Aquest Projecte està dedicat a totes aquelles persones que, durant el confinament en el qual encara estem immersos, fan treballs essencials a favor de la comunitat (personal sanitari, de serveis, de neteja, etc.), a les famílies que han perdut un familiar, amic o ésser estimat a causa de la pandèmia de la COVID-19 i també amb una dedicació especial d’esperança als malalts i en general a tots els catifaires del món.

Sota el lema “Allunyats però units de cor”, les nostres catifes expressen l’escalfor i l’abraçada solidària que volem compartir i enviar a la resta del món en un vídeo.

Hi han participat des de Catalunya, a través de la Federació Catalana, el Grup de Catifaires del Raval de Barcelona, Acció Cívica Calderina, Associació de Catifaires de Ripollet, Foment de Sitges, Associació Estores del Raval de Blanes, Casal Cultural de Mollet del Vallès, Associació de Catifaires d’Arbúcies i Associació Cultural Corpus La Garriga; i de la resta del món, catifaires de Mèxic, Itàlia, Índia, França, Nepal, Bèlgica, Galícia, Alemanya, Espanya i Malta.

Catifa
Catifa