Assessorament a les persones emprenedores

Última revisió 19-03-2018 11:35
19/03/2018

El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament ha creat un nou projecte. Sota el nom de “La Garriga Impulsa” oferirà assessorament especialitzat per a persones que tinguin una idea de negoci o bé que ja tinguin un negoci empresarial en funcionament.

Es faran atencions personalitzades en tres àmbits concrets, que són fonamentals a l’hora de desenvolupar una idea de negoci: “La concreció i redacció del projecte”, “L’estudi d’opcions de finançament” i “La comunicació i promoció del projecte”. Aquest assessorament i acompanyament es farà en sessions individualitzades que s’adaptaran a les necessitats de cada projecte i sessions grupals amb persones que es trobin en situació similar i amb l’objectiu de treballar les idees i propiciar col·laboracions.

Per rebre l’assessorament cal demanar cita prèvia al Servei d’Emprenedoria a l’adreça de correu promocio@ajlagarriga.cat i o al telèfon 938605294.

La presentació pública d’aquest nou projecte es realitzarà el dia 22 de març a les 19 h a la sala d’actes de Can Raspall.

la Garriga impulsa
la Garriga impulsa