Arriba el Carnaval amb moltes novetats

Última revisió 08-02-2018 12:57
08/02/2018

La festa del Carnaval arribarà a la Garriga el 10 de febrer, amb la tradicional rua de comparses i disfresses pels carrers del poble.

El recorregut d’aquest any canvia per les obres del carrer Banys i passarà pel Passeig, carrer Vinyals, carrer Banys, Figueral, carrer de Ntra. Sra. de la Salut, plaça de les Oliveres, carrer de Cardedeu, carrer de  Sant Ramon, carrer de Calàbria i acabarà a la plaça de l’Església, on el jurat emetrà el seu veredicte i es donaran els premis valorats en 1800 euros.

Enguany hi ha diverses novetats sorgides, en part, de les valoracions que va fer arribar la ciutadania a l'Àrea de Cultura. Per exemple, s'ha avançat un quart d'hora el començament de la rua (17.45 h) i s'han creat dues noves categories. La C per a comparses de 3 a 9 persones i la D per a una disfressa individual o de parella. 

En cas de pluja, la rua i el veredicte es traslladarà al pavelló de Can Violí.

Les activitats paral·leles ja van començar el passat 27 de gener amb el taller de creació del Rei Carnestoltes. Divendres es farà un altre taller. En aquest cas serà de maquillatge i caracerització de ferides i es farà al Caal de Joves. La darrera activitat serà l'enterrament de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes, que enguany canvia de data i es farà el dimecres 14 de febrer, dimecres de cendra. L'activitat, que començarà a les 17.15 h, comptarà amb animació infantil i acabarà amb una gran foguera a la plaça del Silenci.