Aprovat el projecte de l'skate park

Dimarts, 26 de novembre de 2013 a les 10:27

La Junta de govern del passat 25 de novembre va aprovar la construcció d’un skate park a la zona esportiva de Can Noguera. El parc, ideats per la comissió formada per representants del riders, tècnics i empresa, constarà de bowl i zona d’street amb plans inclinats, escales, barana i planter.

A més, la zona comptarà amb una font d’aigua potable i bancs per seure.
Es preveu començar, el dia 2 de desembre, amb els treballs previs, que consistiran en el moviment de terres, la preparació de la base, la canalització d’aigua per la font i la preparació i instal·lació enllumenat, entre d’altres. Serà a partir del mes de gener quan s’entrarà a construir els elements més tècnics. S’espera poder inaugurar l’equipament a la primavera.
El nou skate parc, que complementarà l’ubicat al polígon Congost, es construirà en una parcel·la de més de 600 m2 al costat de la piscina municipal a la zona esportiva de Can Noguera. D’aquesta manera es millorar l’accés a un equipament en què els usuaris potencials són majoritàriament joves.
Per definir el projecte es va crear una comissió de treball integrada per un tècnic municipal i representants de les diferents disciplines que es practiquen al municipi (skate, bici i patinet). És a partir dels seus suggeriments que l’empresa Contratas FER SL construirà el nou equipament, amb un cost de prop de 60 mil euros.

Darrera actualització: 28.11.2013 | 11:32

Imatges

Planta de l'skate parc