Aprovat el projecte de l'skate park

Última revisió 28-11-2013 11:32
26/11/2013

La Junta de govern del passat 25 de novembre va aprovar la construcció d’un skate park a la zona esportiva de Can Noguera. El parc, ideats per la comissió formada per representants del riders, tècnics i empresa, constarà de bowl i zona d’street amb plans inclinats, escales, barana i planter.

A més, la zona comptarà amb una font d’aigua potable i bancs per seure.
Es preveu començar, el dia 2 de desembre, amb els treballs previs, que consistiran en el moviment de terres, la preparació de la base, la canalització d’aigua per la font i la preparació i instal·lació enllumenat, entre d’altres. Serà a partir del mes de gener quan s’entrarà a construir els elements més tècnics. S’espera poder inaugurar l’equipament a la primavera.
El nou skate parc, que complementarà l’ubicat al polígon Congost, es construirà en una parcel·la de més de 600 m2 al costat de la piscina municipal a la zona esportiva de Can Noguera. D’aquesta manera es millorar l’accés a un equipament en què els usuaris potencials són majoritàriament joves.
Per definir el projecte es va crear una comissió de treball integrada per un tècnic municipal i representants de les diferents disciplines que es practiquen al municipi (skate, bici i patinet). És a partir dels seus suggeriments que l’empresa Contratas FER SL construirà el nou equipament, amb un cost de prop de 60 mil euros.

Esquema skate parc la Garriga
Esquema skate parc la Garriga