Aprendre a fer tràmits electrònics

Última revisió 13-12-2019 14:15
12/11/2019

La implantació de l’administració electrònica a l’Ajuntament ha suposat un canvi tant en la manera de treballar interna del consistori com en la seva relació amb la ciutadania, que disposa d’un sistema que li permet fer tràmits els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia i des de qualsevol lloc. 

A més, les persones usuàries poden fer el seguiment dels seus tràmits a través d’una carpeta ciutadana (virtual), on hi consta el registre de les comunicacions fetes amb l’Ajuntament. Tot plegat, ha permès una major agilitat i transparència en els procediments.
Des de diverses àrees de l’Ajuntament, però, s’ha detectat la necessitat de formació específica en gestió telemàtica per part de veïns i les veïnes de la Garriga, i és per això que s’ha decidit oferir sessions gratuïtes d’acompanyament en la matèria.

Les sessions es faran quinzenalment, els dilluns de 15 h a 16.30 h a l’Escola Municipal d’Educació, i la gent participant aprendrà a accedir als diversos tràmits disponibles, a sol·licitar aquella documentació que necessiti (informes de vida laboral, certificats diversos...), així com totes les possibilitats de la plataforma i el seu funcionament. Les sessions també són obertes a entitats i associacions del municipi que disposin d’un certificat digital.

Per inscriure’s a les sessions d’acompanyament d’accés a l’administració electrònica cal enviar un correu a aeducació@ajlagarriga.cat o trucar al 93 860 59 90. La primera sessió es farà el proper 18 de novembre i les places són limitades (màxim 15 persones).

Administraci?³ electr?²nica
Administraci?³ electr?²nica