Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 2 de 99
 • Urna Pressupost Participatiu 11 de maig de 2018 S'han presentat 322 propostes per al Pressupost Participatiu

  Ara comença una nova fase del procés, en què es farà la validació tècnica de les propostes rebudes. Quan finalitzi, es podran consultar al web del Pressupost Participatiu totes les propostes, tant les vàlides com les desestimades per no complir algun dels criteris del procés.

 • Euronet 11 de maig de 2018 Estalvi energètic a les escoles Tagamanent i Els Pinetons

  Durant el 2017, les escoles Tagamanent i Els Pinetons han estalviat un total de més de 5000€ en les factures de subministrament energètic, gràcies a la participació al programa Euronet 50/50.

 • Antigues pistes 11 de maig de 2018 Les antigues pistes de tenis, renovades

  Durant el mes d’abril s’han acabat les obres de millora de les antigues pistes de tennis, les pistes poliesportives exteriors de Can Noguera.

 • mostra art 10 de maig de 2018 Mostra del Taller d'Infants de l'EMAD

  Divendres 11 de maig, a les 19h, a la sala d'exposicions Andreu Dameson, s’inaugura la Mostra de treballs dels alumnes del Taller d'Infants de l'EMAD, que porta per títol ART-istes.

 • POUM la garriga 10 de maig de 2018 Inici del procés participatiu per definir l'avanç POUM

  El procés participatiu per definir l'avanç del POUM es va presentar el passat 9 de maig amb una gran assistència de públic.

 • Nova nau bombers 9 de maig de 2018 Comencen les obres de la nova nau de Bombers

  La previsió és que la nau estigui enllestida per la campanya d’estiu, al voltants de juliol, perquè s’hi pugui traslladar el Parc de Bombers Voluntaris, que actualment es troba al Figaró.

 • Ritmes i Rialles 9 de maig de 2018 Música i titelles, al Teatre

  El dia 13 de maig, el Teatre de la Garriga-El Patronat programa una obra musical per al públic familiar, “Ritmes i rialles”, a càrrec de la Cia. El Pot Petit.

 • Doma 8 de maig de 2018 Pla Director per a la rehabilitació de la Doma

  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de la Garriga el Pla Director per a la rehabilitació del conjunt monumental de la Doma.

 • Carretera nova 8 de maig de 2018 Millora de les voreres de la carretera Nova

  Ja han començat les obres de millora de les voreres de la Carretera Nova, en la seva confluència amb el carrer Banys.

 • Can Luna 7 de maig de 2018 La sala polivalent de Can Luna, enllestida en set mesos

  Aquest dilluns arrenquen els treballs de rehabilitació de l’antiga fàbrica tèxtil amb les obres per a convertir la nau principal en una sala polivalent per al municipi.

 • Festa Medi Ambient i Energia la Garriga 7 de maig de 2018 Festa del Medi Ambient i l’Energia

  La Festa del Medi Ambient i l’energia arrencarà el divendres 11 de maig amb la projecció de la pel·lícula ‘Wall-E’ al cinema Alhambra per a les escoles Puiggraciós, Tagamanent, Giroi i Pinetons. A la tarda s’organitzarà un Escape Room al Casal de Joves, sota el títol de ‘Sea Level Rise Room’.

 • pavelló can Violí 7 de maig de 2018 S’afegeixen al pressupost 3.534.000 euros del romanent de 2017

  El ple de l’Ajuntament, celebrat aquest dimecres 15 d’abril, va aprovar, amb 11 vots a favor de l’equip de govern del PDeCAT i Acord-ERC, una abstenció per part de SI i 5 vots en contra (Cup, C’s, PSC i ICV) l’expedient de modificació de crèdit, amb crèdits extraordinaris i suplements de crèdit, que augmenta fins als 3.524.000 euros el pressupost per aquest 2018.

 • POUM 4 de maig de 2018 El POUM, un procés compartit

  Limitar o ampliar els espais on es pot edificar, disposar o no de més espai per a indústries, definir quins terrenys han de mantenir-se com a espais naturals, marcar on han d’anar els serveis i equipaments, són alguns dels aspectes que podrà suggerir la ciutadania amb el procés participatiu vinculat a la revisió del POUM.

 • sessió NO és NO 4 de maig de 2018 Nou pas en la campanya per una Festa Major lliure de violència masclista

  Dimecres 9 de maig, a la Torre del Fanal, s’organitza una nova sessió de treball, oberta a tothom, per començar a materialitzar la campanya d’enguany, després d’una primera trobada per recollir idees i propostes de la ciutadania.

 • Oficina de Català 4 de maig de 2018 Curs de català per obtenir el certificat B1

  L'Oficina de Català organitza per als mesos de maig i juny un curs de 45 h adreçat a la població que  ja parla català, però que no té cap certificació que ho acrediti.

 • Torre del Fanal 4 de maig de 2018 Acaben les obres a la segona planta de la Torre fanal

  Les obres d'adequació de l’interior de la planta segona de la Torre del Fanal ja han acabat.

 • Cloenda Joves Intèrprets 3 de maig de 2018 Cloenda del Cicle de Joves Intèrprets

  El concert de la Saligarda Jazzvent i Zoomband posarà, aquest divendres a la tarda, el punt i final al cicle, organitzat per l’Escola Municipal de Música. Serà un concert benèfic que servirà per contribuir a la participació de la banda de jazz a l’European Youth Music Festival.

 • urna Pressupost Participatiu 3 de maig de 2018 Últims dies per fer propostes al Pressupost Participatiu

  El període per fer propostes per al Pressupost Participatiu de 2019 acaba diumenge 6 de maig. La presentació de propostes es pot fer per d'Internet o omplint la butlleta que s’ha distribuït casa per casa i dipositant-la a les urnes repartides per diversos equipaments del municipi.

 • Maria Batet 3 de maig de 2018 Taller d’emprenedoria creativa

  Dimecres 16 de maig, es farà el taller 'Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees', organitzat pel Servei d’Emprenedoria.

 • Preinscripcions al Quercus 2 de maig de 2018 Obertes les preinscripcions al Quercus 2018

  Les preinscripcions al casal poliesportiu Quercus es faran del 2 al 16 de maig.

 • casals estiu 2 de maig de 2018 Catàleg per conèixer els casals d'estiu del municipi

  Com en els darrers anys, l'Ajuntament canalitza a través d'un catàleg la informació que proporcionen els diferents casals d'estiu que es realitzaran al municipi a l'estiu. 

 • Networking 2 de maig de 2018 Persones en recerca de feina i empreses es troben a Can Raspall

  El Servei Local d’Ocupació ha organitzat una jornada de networking, un punt de trobada que permet que professionals competents, en recerca de feina, presentin la seva candidatura a empreses del territori.

 • El Garric 168 maig 2018 1 de maig de 2018 L’EMAD, centre de referència en l’ensenyament, portada del Garric de maig

  L’EMAD, que enguany celebra els seus 30 anys de vida, s’ha convertit en tot un referent en l’ensenyament de l’art i el disseny. Per això, el centre garriguenc ocupa la portada del butlletí del mes de maig.

 • Sessió No és No 30 d'abril de 2018 Es comença a preparar la campanya per una Festa Major lliure de violència masclista

  S’ha fet en una sessió de treball on han participat ciutadania, l’Àrea d’Igualtat i el Pla C17, en què s’han compartit visions i propostes sobre els missatges a transmetre, a qui adreçar-los i amb quins suports treballar.

 • Concert Primavera 30 d'abril de 2018 Concert de primavera amb alumnes de l'Escola de Música i de l'Oficina de Català 

  Un any més els alumnes de l'Escola de Música i els alumnes de català per a adults de la Garriga van fer, dijous 26 d'abril, el concert de primavera.

Pàgina 2 de 99
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37