Escalfant motors pel Corpus

Última revisió 28-05-2018 11:48
18/05/2018

Un any més, la Garriga es prepara per la tradicional celebració del Corpus. Els actes començaran ja en els dies previs a la festivitat, que serà el diumenge 3 de juny.

 Així, des de divendres 25 de maig, ja podreu gaudir de les activitats emmarcades en el Corpus, com el tret de sortida a càrrec del front Diabòlic, la II Festa de la Primavera, o la Trobada de Gegants.

Tampoc faltaran les tradicionals repicades de campanes, els itineraris guiats, el concurs de cartells i el d’aparadors, la gastronomia i la música.

Com a novetats d’enguany, s’afegeixen a les activitats un concurs de pastissos de temàtica floral, una sessió de fitdance familiar i un concert solidari, amb Hotel Cochambre.

El plat fort serà el dia 3 de juny, quan les tradicionals catifes de flors ompliran la Garriga de colors i aromes primaverals. També hi haurà cercaviles, actuacions castelleres, sardanes, i els Oficis i Misses Solemnes.

Previ a tot això, del 15 de maig al 15 de juny, a Can Raspall, es podrà visitar una exposició sobre la Història del Corpus.

Trobareu més informació i tots els actes als webs www.corpuslagarriga.org i www.lagarriga.cat