Cloenda del Cicle de Joves Intèrprets

Última revisió 04-05-2018 09:55
03/05/2018

El concert de la Saligarda Jazzvent i Zoomband posarà, aquest divendres a la tarda, el punt i final al cicle, organitzat per l’Escola Municipal de Música. Serà un concert benèfic que servirà per contribuir a la participació de la banda de jazz a l’European Youth Music Festival.

El concert tindrà lloc a l’Auditori de l’EMM, a les 19.30 h, i a banda de servir de cloenda del XIVè Cicle de Joves Intèrprets, comptarà amb sortejos i venda d’articles diversos. Els beneficis de tot plegat es destinaran íntegrament a contribuir al viatge de la Jazzvent a la ciutat holandesa d’Sneek, on tindrà lloc el festival els dies 9, 10 i 11 de maig.

L’European Youth Music Festival acull uns 6000 músics d’arreu d’Europa, que actuen en una trentena d’escenaris muntats per tota la ciutat. Cada formació actua en diferents escenaris oferint concerts de mitja hora i d’estils musicals molt diversos. El certamen, que cada any té lloc a una ciutat europea diferent, celebra la seva XIIIa edició.

Gran concert conjunt

Dissabte 5 de maig, al Teatre de la Garriga-El Patronat, a les 18 h, tindrà lloc un gran concert protagonitzat per tres formacions musicals: l’Orquestra de Cambra de la Garriga, l’Orquestra Ars Mèdica de Barcelona i el Grup de Metalls del Conservatori Professional de Sabadell.

Interpretaran La Bella Galatea, de Franz Von Suppé, i la Simfonia número 8 d’Antoni Dvorak, en un recital gratuït.