Una quarantena de persones, al taller de pressupostos

Última revisió 25-09-2017 14:20
25/09/2017

Més de quaranta persones es van reunir dissabte 23 de setembre per prioritzar quines serien les propostes de pressupost participatiu que passarien a la final.

Durant la jornada participativa, que va tenir lloc a la Torre del Fanal, la ciutadania va poder valorar totes les propostes finalistes agrupades en diferents blocs: un primer sobre equipaments, un segon amb propostes sobre voreres, accessibilitat, enllumenat i asfaltat, un tercer sobre senyalització i elements de seguretat vial, i un quart de zones verdes, carrils bici, arbrat, places, parcs, entorn natural i altres.

Després de gairebé 3 hores de treball, es va acordar que fossin quinze les propostes finalistes, que properament es podran consultar al web dels Pressupostos Participatius.

Durant les properes setmanes el personal municipal de l’Ajuntament pressupostarà i definirà cada una de les propostes per tal que a finals de mes es pugui iniciar el període de votació.

Les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran votar un màxim de 4 propostes a través del web o introduint una butlleta a les urnes repartides en diversos punts del poble. 

La proposta més votada s’inclourà en els pressupostos de l’any 2018, i també les següents fins a exhaurir els 150.000€