40 persones, a la 1a Trobada veïnal en línia

Última revisió 29-05-2020 13:36
29/05/2020

Més de 40 persones dels barris de Dalt, Sant Ramon, Can Noguera, Can Queralt, Pinetons i Querol van participar a la 1a Trobada veïnal en línia.

 

 

La reunió, que es va fer virtual per la crisi del coronavirus, va servir per tractar temes relacionats amb la mobilitat, l’estat de la via pública, el soroll, la neteja viària, l’incivisme o la gestió de l’arbrat.

Des del barri del Querol, per exemple, es va demanar que es fes el desbrossat dels vorals i s'estudiés com millorar-ne l'accés. La mobilitat també va ser un punt de debat amb el veïnat del barri de Sant Ramon, que van fer la petició de crear una plataforma única pel carrer Cardedeu.

El veïnat de Can Noguera va demanar, entre d'altres, més miralls a les cruïlles de carrers, més bancs al voltant de la zona poliesportiva i informació sobre el procés d'instal·lació de mampares a la C17 per reduir el soroll, que ha de fer la Generalitat.

Pel que fa al Barri de Dalt, les persones que hi viuen van fer diferents peticions com el canvi d'enllumenat i la possibilitat de millores al tram del carrer Calàbria des de la ctra Nova a Torrent de la Cova.

L’equip de govern va escoltar i recollir les propostes i idees de la ciutadania, que ara estudiarà. Durant la sessió es va emplaçar a les persones participants a que s'apuntessin a la Taula de Mobilitat, que es farà el proper 2 de juny i per la qual cal inscripció prèvia a mobilitat@ajlagarriga.cat  

Aquesta va ser la tercera reunió del projecte de trobades veïnals, després de la que es va fer el 13 de febrer amb els barris de les Roques, la Doma, Centre i Santa Rita i la de l'11 de març amb les persones que viuen al barri de Montserrat, al Passeig i Ca n'Illa.

Trobada veïnal
Trobada veïnal