1a convocatòria dels POM 2017

Última revisió 30-06-2017 10:38
03/05/2017

L’Ajuntament de la Garriga ha tret la 1a convocatòria dels Plans d’Ocupació Municipal 2017 (POM 2017) amb places d'auxiliar de suport administratiu i a gent cívic.

Aquests plans es regiran per les Bases Generals dels POM 2017 i s’adrecen a persones aturades del municipi que, mitjançant una contractació laboral, durant a terme actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga. Un altre dels objectius del programa és que les persones participants adquireixin experiència professional i millorin la seva ocupabilitat.

En aquesta 1a convocatòria s'hauran de presentar les candidatures durant el mes de maig i el mes de juny serà per fer les proves pràctiques i entrevistes. 
Es preveu que l'inici de la contractació sigui l'1 de juliol de 2017.

A part d'aquestes dues especialitats es convocaran places de pintors i de personal de suport en la neteja viària.

Les persones interessades en participar en la primera convocatòria hauran de presentar la sol·licitud al Registre General d’entrada de l'Ajuntament situat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a la Plaça de l’Església, núm. 2, indicaran el lloc de treball al qual opten a presentar-se en el model d'instància específic corresponent, juntament amb la documentació .

El termini de presentació de candidatures per a la primera convocatòria s'acaba el 22 de maig de 2017.

Enllaços