XXII Cursa de Fons Les Tortugues

Última revisió 30-06-2017 10:45
28/04/2017

Restriccions d'estacionaments i circulació per celebració de la XXII Cursa de Fons de "Les Tortugues".

Amb motiu de la celebració de la XXII Cursa de Fons de Les Tortugues que tindrà lloc el proper diumenge 1 de maig d’enguany, estarà prohibit l'estacionament al C, Avi Musquera des de les 06.00 hores. I es tallaran els accessos quan passi la cursa pels carrrers següents:

Sortida: Avi Musquera -Passeig Congost-Torrent dels Murris- C. Moncau-Maduixers-Avda. Sant Esteve- C. Doma- C.Centre –- Passeig Til·lers- Pl.Oliveres- Ps Til·lers – Pàrquing RENFE- Ronda del Carril (costat Samalús)-(bòbila- zona can Violí)– Bosc Malhivern- C. Bosc- Passeig (central)-C. Caselles-C. Banys- C. Centre- C. Calabria- C. Can Noguera- Passeig Congost – C. Avi Musquera- Pavelló Can Noguera.

 

 

Cursa de Fons Les Tortugues 2017
Cursa de Fons Les Tortugues 2017