La deixalleria mòbil funciona

Última revisió 03-07-2017 09:50
10/02/2017

Un total de 94 veïnes i veïns han fet ús de la deixalleria mòbil que, durant tres mesos, s’ha instal·lat els dilluns a la tarda a la plaça de Can Dachs. 

La bona acollida del servei fa que l’Ajuntament es proposi mantenir-lo durant el 2017: la unitat mòbil s’instal·larà a Can Dachs cada dilluns de 16 a 19 hores durant tot l’any.

Els residus que s'han recollit a la instal·lació han estat ferralla electrònica (28 entregues) i oli vegetal (25). També s’han rebut piles (6), residus especials en petites quantitats (6), fluorescents (4), voluminosos (3), fusta (2), roba (1) i tòner i tinta d’impressora (1), entre d’altres.

A més d’aquestes fraccions, a la deixalleria mòbil també s’hi poden dipositar envasos buits, càpsules de cafè, medicaments, aerosols, petits electrodomèstics, pintures, dissolvents, CD i DVD o vidre especial. 

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ofereix el servei de deixalleria mòbil als ajuntaments de la comarca amb l’objectiu d'augmentar la quantitat de residus recollits selectivament i, alhora, per informar dels recursos que es dediquen al tractament de residus.