Reflexions sobre el moviment sardanista

Última revisió 03-07-2017 10:32
23/01/2017

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza per al proper divendres 3 de febrer de 2017 un col·loqui amb Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores a la Fundació Maurí. El màxim representant del sardanisme oferirà un col·loqui on parlarà de la situació actual del moviment sardanista i els seus reptes i oportunitats com un dels principals moviment de la cultura popular catalana. L’acte acabarà amb una visita lliure a la Fundació Maurí i una copa de cava.

La Confederació sardanista de Catalunya és una entitat federativa de tercer nivell que aglutina tot el moviment sardanista, com són les cobles, agrupacions sardanistes i colles de competició, sumant al voltant de 500 entitats repartides entre el Principat, Andorra i Nord de Catalunya.

La Confederació Sardanista du a terme els principals actes del sardanisme com el concurs La Sardana de l’Any, l’edició de la Guia Sardanista, la campanya escolar ‘el país a l’escola’ o la Capitalitat de la Sardana, entre d’altres projectes així com dóna suport i cobertura a totes les entitats sòcies que la integren.